Salut

El teu HUB d’aplicacions par salut i sanitat pública i privada

Gesvac/Vaccina: la teva aplicació per a la gestió de vaccines

Com gestionar les vaccines de forma eficient i ràpida? Amb una aplicació dissenyada per a tal fi, com Gesvac/Vaccina. El programa Vaccina és una aplicació web que s’utilitza conjuntament amb una aplicació intranet, Gesvac, per gestionar les vaccines en la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB).

Gesvac/Vaccina mostra el calendari de vacunacions de cada persona, indicant les vaccines administrades, les pendents i les retardades, amb la data de vacunació real o esperada. Quan s’incorpora un nou pacient, el programa crea automàticament el seu calendari de vacunació en funció de la seva edat.

Aquest programa està disponible tant per la sanitat pública com per la privada i permet registrar el lot i fabricant de cada vaccina administrada, així com altres dades de vacunació, incloent-hi el cas de les persones que rebutgen la vacunació. A més, també gestiona els stocks de vaccines i totes les operacions relacionades, verificant que les vaccines administrades no estan caducades.

Recentment, s’ha afegit un mòdul de campanyes de vacunació, amb el que es pot informar de manera àgil de les vacunacions de grip i COVID-19.

Geslab: una herramienta para la gestión del material de laboratorio

El Laboratori de Salut Pública de les Illes Balears (LSPIB) efectua una anàlisi química i bacteriològica de diferents mostres relacionades amb la salut pública, com aigua corrent o de platja, aliments, matèries primeres, etc. Aquestes anàlisis es fan a petició de diversos organismes públics o bé de particulars o empreses. I si jo hagués una aplicació que ajudés amb la gestió del material? Hi és, i l’hem desenvolupat nosaltres: Geslab.

Geslab és un programa que s’utilitza per gestionar tot el procés d’aprovisionament del material que usa el laboratori en el seu treball, principalment reactius, productes químics, material fungible, etc., incloent-hi el procés de comandes de material amb el circuit d’aprovacions, la recepció de material amb actualització d’stock, la recepció i comprovació de factures, la gestió de contractes amb proveïdors, etc.

¿Cómo te puede ayudar la aplicación SICRAM en tu empresa?

Un cop finalitzat l’anàlisi d’una mostra, el Laboratori de Salut Pública de les Illes Balears (LSPIB) redacta un informe amb el resultat de l’anàlisi. Aquest informe segueix un circuit de revisió, aprovació, firma digital, registrat en el Arxiu Digital de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) i notificació a les sol·licitants de l’anàlisi. Quina aplicació podria ser d’ajuda en aquest camp? Firmlab, l’eina que hem desenvolupat des de Clarcat.

El programa Firmlab automatitza tot el procés anterior, minimitzant la necessitat d’intervenció manual. Per poder realitzar aquesta acció es comunica amb diversos sistemes: el programa de gestió del laboratori, el sistema de firma digital, el arxiu i el sistema de notificacions, actuant com orquestrador del circuit d’aprovació i publicació de l’informe.

A més a més, també disposa d’un mòdul que permet a l’administrador fer un seguiment de les comunicacions i generar manualment una comunicació en cas de problemes per no disponibilitat o altres tipus d’errors.

On s’ha implantat Firmlab?

Està implantat a: la Conselleria de Salut de les Illes Balears.

¿Te gustaría disfrutar de las ventajas de estas aplicaciones para salud y sanidad pública y privada? ¡Contáctanos y nos encargamos!

    ¿Connectem?


    Envia'ns un missatge consultant els teus dubtes i et respondrem el més aviat possible